Krigen

Krigen - Gro Dahle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Krigen.pdf
ISBN
1410890768246

BESKRIVELSE

Nominert til Nordisk råds litteraturpris for barne- og ungdomsbøker 2014 og Kritikerprisen 2013 for beste barne- og ungdomsbok.Inga har sett bilder av krigen i avisen, hørt lyden av bombene og skuddene på tv. Heldigvis bor Inga i et fredelig land, der ikke engang humlene er farlige. Men når krigen kommer nærmere, når mamma og pappa trekker krigen inn i Ingas hjem, er det som den flytter inn i henne. Der blir den boende, selv lenge etter at mamma og pappa har flyttet fra hverandre. Kan man få det bra igjen, etter å ha vært igjennom en krig? Kan man få krigen ut av kroppen, selv om den har satt seg helt fast?Bla i boka:

Afghanistan gikk inn i en ny borgerkrig der skiftende allianser og folkegrupper sto mot hverandre. Før Norge kom inn i krigen var det flere hendelser som svekket nøytraliteten. Den mest kjente og alvorligste er Altmarksaken, som fant sted 16.

But there will always be section of photos and photo albums from around the world. Korea-krigen. Det bygget seg opp til en propagandakrig mellom de to nabostatene, og langs sonen på 38.

RELATERTE BØKER