Alt er barndom

Alt er barndom - Fredrik Hagen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Hagen
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
Alt er barndom.pdf
ISBN
1954048200607

BESKRIVELSE

Jeg var plutselig levende. Slik åpner Fredrik Hagens andre diktsamling Alt er barndom, og understreker det aldeles vanvittige og ufrivillige i å bli født. Først gro, som et frø, i en annens kropp, som om denne kroppen var blomsterjord. Siden bli trykket ut av den og matet og passet på og alt det der. Og så, ikke lenge etter, den nådeløse forventningen om å bli noe eget. Noe med vilje. Noe med overlevelsesinstinkt. Noe med varme følelser. Hvor kom alt dette fra? Fra frøet? Fra den kvinnelige blomsterjorden? Fra barnet som vi alle har vært? Fredrik Hagens samling er uvanlig rik og medrivende. Forfatteren ser helt åpent på de absolutt enkleste betingelsene i livet, de vi ikke engang tar for gitt: Jeg var plutselig levende. Det skjedde om sommeren.

Del ditt barndomsminne, og vær med på å si til politikerne at barn på flukt er først og fremst barn. Ingen barn skal få barndommen sin satt på vent. Kjøp Alt er barndom fra Bokklubber Jeg var plutselig levende.

Og etter det: 'den nådeløse forventningen til å bli noe eget. Barndom betyr alt. I sommer kan du bli med på å sette søkelys på viktigheten av barndom og barn på flukt.

RELATERTE BØKER