Agenter (hemmelige)

Agenter (hemmelige) Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Agenter (hemmelige).pdf
ISBN
5361509238411

BESKRIVELSE

Hemmelig, hemmelig ... Donald og Klodrik er (hemmelige) agenter for onkel Skrues private etterretningstjeneste. Hovedoppgaven er selvsagt å beskytte pengene hans, som alskens skurker og banditter, lyssky rivaler og helsprø vitenskapsmenn er ute etter. Donald og Klodrik kaster seg inn i oppgavene med stor iver, men de to fomlete fetterne er ikke akkurat James Bond! Lattervekkende kaos og misforståelser orerer! Men Donald og Klodrik er ikke de eneste agentene. Mikke er på hemmelig spionoppdrag. Ole, Dole og Doffen drar til Mexico for å overvåke Skrues gullgruver. Donald verves som spion ved et superhemmelig anlegg i ørkenen. Og selv Guffen er spesialagent - med rett til å spise! 512 hemmelige sider!

- Flere av våre konkurrenter har en ambisiøs nasjonal kvalitetspolitikk og nasjonale verktøy som kvalitetssystem. Nordmenn i Vietnamkrigen bedrev etterretning på vegne av den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA uten offisielt å representere Norge.I seks måneder før den offisielle starten på Vietnamkrigen den 2. august 1964, drev norske agenter hemmelige operasjoner ledet av CIA mot nordvietnamesisk territorium.

007s sko er store å fylle! Barneselskap for hemmelige agenter! mars 5, 2020 Barnebursdag. Hemmelig agent-selskap - idéer og inspirasjon til barneselskap med agent- eller spiontema.

RELATERTE BØKER