Å være gutt

Å være gutt - James Dawson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
James Dawson
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Å være gutt.pdf
ISBN
7629305225054

BESKRIVELSE

Hvordan er det mulig å være kul og dra damer når kvisene eksploderer i ansiktet ditt og du plutselig er hårete på steder du ikke engang visste det kunne vokse hår? Heldigvis byr tidligere naturfagslærer James Dawson på en usensurert innføring i puberteten, fra den sosiale næringskjeden, til sex, å være en kjæreste og alt annet. Sammen med de morsomme illustrasjonene til Spike Gerrell gir Å være gutt deg alt du skulle ønske du visste om puberteten, men som du ikke engang tør å google ...(PS. Lurer du på hvordan jentene har det? Les Å være jente av Hayley Long!)

To er anonyme. Familien til en gutt som forsvant i USA i 2011 da han var seks år gammel, har fått falske forhåpninger. Personen som hevdet å være gutten, er voksen mann. Er det best å være gutt eller jente? Her finner du de mest elementære forskjellene mellom de to kjønnene.

Kjøp boken Å være gutt av James Dawson (ISBN 9788202522322) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER