Viggo slapper av

Viggo slapper av - Franquin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franquin
DIMENSJON
10,54 MB
FILNAVN
Viggo slapper av.pdf
ISBN
1303597672147

BESKRIVELSE

Klassiske album om den arbeidsskye Viggo. Kom på norsk første gang i 1985. Dette var det 4. albumet i Viggo-serien som kom ut i Norge i 1979.

Med sine velmente eksperimenter setter han gjerne livet på spill for andre, og driver dem til vanvidd, et album med mange gøyale historier … LES SELV! Denne splitter nye utgaven av «Viggo slapper av» følger det franske album 11 i serien om Viggo, og dermed skiller det seg noe fra de tidligere utgivelsene av dette albumet ... Redaktøren har ordet: "Dette albumet er til forveksling lik det albumet som er utgitt i Norge i mange opplag, nemlig "Viggo slapper av". Men skinnet bedrar! Dette albumet følger nemlig den franske utlegningen til album 11, og dermed vil den oppmerksomme leser merke seg opptil flere forskjeller mellom albumene.

André Franquin sine sorte sider . Sprint Mot alle odds 2.

RELATERTE BØKER