Sosialfaglig arbeid i skolen

Sosialfaglig arbeid i skolen - Ulrika Gustavsson, Nina Tømmerbakken | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulrika Gustavsson, Nina Tømmerbakken
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Sosialfaglig arbeid i skolen.pdf
ISBN
4474632702268

BESKRIVELSE

Boken beskriver hvordan læreren og sosialarbeideren kan arbeide sammen i skolen. Boken gir deg teoretisk innsikt og praktisk kunnskap til å gå i gang med og opprettholde et slikt tverrfaglig samarbeid. Forfatterne belyser samarbeidet på systemnivå, i klassen, i skole-hjem-relasjonen og i elev-lærer-relasjonen. Sentrale elementer i boken er klasseledelse, gruppeprosesser, konfliktløsning, samtaler og endringsprosesser.

... Sosialt arbeid er et fag som særlig retter seg mot å forstå, forebygge og avhjelpe sosiale problemer.

Sosialt arbeid er et fag som særlig retter seg mot å forstå, forebygge og avhjelpe sosiale problemer. Sosialarbeiderne arbeider de fleste steder i velferdsstaten, skole, barnevern, Nav, psykisk helse og rus for å nevne noen. I denne artikkelen drøftes kunnskapsformer og menneskesyn i evidensbaserte programmer i lys av sosialt arbeids verdigrunnlag.

RELATERTE BØKER