Ruoná rieggá vuol váccasit = Under grønn ring vandre : dikt

Ruoná rieggá vuol váccasit = Under grønn ring vandre : dikt - Synnøve Persen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Persen
DIMENSJON
12,88 MB
FILNAVN
Ruoná rieggá vuol váccasit = Under grønn ring vandre : dikt.pdf
ISBN
2365825986398

BESKRIVELSE

UNDER GRØNN RING VANDRE er en tospråklig diktsamling av den samiske forfatteren og billedkunstneren Synnøve Persen. Den norske gjendiktningen er blitt til gjennom et samarbeid mellom Persen og Erling Kittelsen.Det foregår en reise i diktene, en reise til et mytisk landskap, fra og til et hellig fjell, gjennom ørkener, over vidder, og mot en havkant. Reisen er sjelelig, åndelig, men også personlig. Den dras mellom to poler, en mannlig og en kvinnelig.

Sendes om 2 virkedager. Kjøp boken Ruoná rieggá vuol váccasit = Under grønn ring vandre : dikt av Synnøve Persen (ISBN 9788203362644) hos Adlibris.com.

Den norske gjendiktningen er blitt til gjennom et samarbeid mellom Persen og Erling Kittelsen. Det foregår en reise i diktene, en reise til et mytisk landskap, fra og til et hellig fjell, gjennom ørkener, over vidder, og mot en havkant.

RELATERTE BØKER