Livredd

Livredd - S.J. Bolton | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
S.J. Bolton
DIMENSJON
7,4 MB
FILNAVN
Livredd.pdf
ISBN
4399557453851

BESKRIVELSE

En flodbølge av selvmord. Hver og en av dem en kvinnelig student. Hvert dødsfall mer sjokkerende enn det forrige. Politiet vet at det ikke kan være tilfeldig. Men de kan ikke bevise det. Den eneste måten å etterforske saken på er å sende noen undercover. En ung politikvinne, like sårbar som de andre. Like uforberedt på marerittet hun vil møte.Ikke lukk øynene, Lacey FlintLivredd er den mørke og fengslende oppfølgeren til den kritikerroste Nå ser du meg - en ny, gnistrende god psykologisk spenningsroman som lodder de uhyggeligste dyp."S.J. Bolton vet nøyaktig hvordan hun skal skru opp spenningen og fortelle en knallhistorie".Guardian"Balanserer hårfint mellom horror og psykologisk spenning seriøst fantasifull men likevel nådeløst urovekkende." Daily Mirror"Fortsetter hun sånn, vil hun få mange millioner tilbedere." The Times"En grøssgenerator gjennomsyret av bange anelser og gru." Independent"Griper deg helt fra start og holder deg fast helt i mål." Literary ReviewLes utdrag fra boka

Christine Koht (52) er rørt over at hele landet nå gjør en innsats for at mennesker med svak helse ikke skal dø. - Livredd navngitt mann. ASKØY/OSLO (VG) Savnede Trine Frantzen (32) ble truet av en mann i sin nære omgangskrets før hun forsvant.

Livredd for nåtiden... Livredd! BAa - Jeg er livredd for at noen skal gjøre meg noe mens jeg er med familien.

RELATERTE BØKER