Innovasjon som kollektiv prestasjon

Innovasjon som kollektiv prestasjon - Tone Merethe Berg Aasen, Oscar Amundsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Merethe Berg Aasen, Oscar Amundsen
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Innovasjon som kollektiv prestasjon.pdf
ISBN
4109032348272

BESKRIVELSE

Ny og aktuell bok om innovasjon og innovasjonsledelse. Virksomheters evne til innovasjon kan være utslagsgivende for om de oppnår gode resultater over tid, eller om de stagnerer. Kunnskap om innovasjon er derfor interessant for alle organisasjoner, uavhengig av om de er utsatt for konkurranse eller har annen motivasjon for utvikling og endring. Innovasjon er et omfattende, internasjonalt forskningsfelt som inneholder et mylder av begreper, definisjoner, teorier og modeller. Hensikten med denne boken er å gi et forskningsbasert bidrag som beskriver og utvikler innovasjonsfeltet. Dette gjøres ved å belyse temaet ut fra ulike perspektiver, med bidrag fra både etablerte og nyere fagområder. Boken er bygd opp rundt tre hovedspørsmål: - Hva er innovasjon?- Hvordan skjer innovasjon i organisasjoner- Hvordan kan innovasjon ledes? Det underliggende budskapet gjennom hele boken er at innovasjon er resultatet av et samspill mellom mange ulike aktører, kompetanser, hendelser og rammebetingelser - altså at innovasjon er en kollektiv prestasjon.

juli 2017, se alle endringer fri gjenbruk. ... Innovasjon som kollektiv prestasjon ; Forskningsgrupper: Collaboration and innovation (COIN) Conditions for learning in higher education and work (COOL) Vitenskapelig, faglig og kunstnerisk arbeid.

Innovasjon gir effekt når resultater av nye ideer tas i bruk gjennom å forandre hvordan mennesker organiserer seg, hvordan de arbeider, og hvilke redskaper og teknologier de utnytter. Innovasjon som kollektiv prestasjon Aasen, Tone Merethe Berg, Amundsen, Oscar. Pocket.

RELATERTE BØKER