Hva skal vi med stjerner nå?

Hva skal vi med stjerner nå? - Espen Olafsen, Per Arne Dahl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Olafsen, Per Arne Dahl
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Hva skal vi med stjerner nå?.pdf
ISBN
3404986874613

BESKRIVELSE

Historien om en families skjebne i kjølvannet av tsunamien. I boken møter vi tidligere Lyn-trener Espen Olafsen og hans sønn Balder. Jentene deres, mamma Elfrid og veslejenta Frøya omkom i bølgen. En liten gutt opplevde et stort tap. En tøff fotballtrener startet sitt livs mest avgjørende kamp: kampen for å skape et meningsfylt liv sammen med Balder, gjennomleve sorgen og gjenfinne orden i det kaos de ble rammet av. Dette er en bok om livets pris, men også en fortelling om livets og kjærlighetens gave.

En liten gutt opplevde et stort tap. Hva skal vi med stjerner nå? en fortelling om kjærlighet, sorg og resten av vårt liv. Espen Olafsen; Per Arne Dahl.

Tusenvis av mennesker døde som følger av naturkatastrofen, inkludert mange nordmenn som skulle tilbringe juleferien sin på en vakker og varm ferie. Hva skal vi med stjerner nå? en fortelling om kjærlighet, sorg og resten av vårt liv ... Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt.

RELATERTE BØKER