Pengeland; hvordan finanseliten og de superrike stjeler fra folket og truer demokratiet

Pengeland; hvordan finanseliten og de superrike stjeler fra folket og truer demokratiet - Oliver Bullough | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oliver Bullough
DIMENSJON
10,52 MB
FILNAVN
Pengeland; hvordan finanseliten og de superrike stjeler fra folket og truer demokratiet.pdf
ISBN
7921986987138

BESKRIVELSE

Bli med på en reise inn i Pengeland - et sted der de rike skjuler sin formue for å slippe skatt og de mektige utnytter systemet til å stjele. Det er et land hvor gigantiske summer flyttes rundt, utenfor all kontroll. De superrike lever globalt og pengene strømmer over grensene, der eventuelle kontrollinstanser ikke kan følge etter.Gjennom alle historiene i boken fletter forfatter Oliver Bullough inn en rød tråd: Når finansinstitusjoner i Europa og USA har blitt sentre for hvitvasking, er noe fundamentalt galt med hvordan økonomien fungerer. Skatteparadiser, maltesiske pass, korrupsjon, amerikansk hemmelighold, skallselskaper i Panama, truster i Jersey, stiftelser i Liechtenstein - når de superrike på denne måten kan betale seg fri fra gjeldende lover og regler, undergraves demokratiet.Pengeland er en rystende fortelling fra 2000-tallet om rikdom, makt og hemmelighold.

1977) er er historiker og journalist fra England. Han har bodd og arbeidet syv år i Russland, blant annet for Reuters ... hvordan finanseliten og de superrike stjeler fra folket og truer demokratiet Oliver Bullough ; Rune R.

når de superrike på denne måten kan betale seg fri fra gjeldende lover og regler, undergraves demokratiet. Pengeland er en rystende fortelling fra 2000-tallet om rikdom, ... Siden starten i 1973 har Tronsmo vært stedet å gå for de som ønsker et alternativ til de tradisjonelle bokhandlene.

RELATERTE BØKER