Lahlums quiz

Lahlums quiz - Hans Olav Lahlum, Selda Ekiz | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Olav Lahlum, Selda Ekiz
DIMENSJON
7,66 MB
FILNAVN
Lahlums quiz.pdf
ISBN
5303085996594

BESKRIVELSE

I Lahlums Quiz vol.4 finner du quiz som gir deg hjernetrim og en oppdatering på hva som skjer i verden. Med fyldige og utdypende svar innen en vrimmel av emner, er dette mye mer enn en spørrebok - det er en kunnskapssamling like underholdende som den er mangfoldig og opplysende.Perfekt for togreiser, hyttekos, strandmoro - alene eller sammen med venner og familie.Lahlum har fått med seg fysiker Selda Ekiz, kjent fra blant annet 'Newton' på NRK, for å teste dine kunnskaper i matematikk, vitenskap og fysikk.

Utdypende svar for de som vil lære mer. Historiker, sjakkekspert, USA-kjenner, krimforfatter, og innehaver av rekorden for verdens lengste TV-intervju - Hans Olav Lahlum har et av landets mest innholdsrike og allsidige hoder. Kjøp Lahlums Quiz vol.3 fra Bokklubber Historiker, sjakkekspert, USA-kjenner, krimforfatter og innehaver av rekorden for verdens lengste TV-intervju, Hans Olav Lahlum, har et av landets mest innholdsrike og allsidige hoder.

Utdypende svar for de som vil lære mer. Legg eboken i handlekurven 159,-159,- I Lahlums Quiz vol.4 finner du quiz som gir deg hjernetrim og en oppdatering på hva som skjer i verden.

RELATERTE BØKER