Gylne dager og dype viner

Gylne dager og dype viner - Klaus Hagerup, Bibbi Børresen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klaus Hagerup, Bibbi Børresen
DIMENSJON
5,35 MB
FILNAVN
Gylne dager og dype viner.pdf
ISBN
8502505494499

BESKRIVELSE

Bli med Klaus Hagerup og hans følge på en humørfylt mat- og vinreise i Veneto, den tredje store vinregionen i Italia.Reisen går fra vingård til vingård med vinsmaking av rødviner fra Valpolicella som ripasso og amarone, hvitviner fra Soave, og for ikke å snakke om prosecco. Du dras med i svingene, fra den ene viderverdigheten til den andre, fra det ene overdådige måltidet etter det andre, gjennom det italienske landskapet blant drueranker og vingårder. Du blir vitne til livlige samtaler rundt matbordet, på kjøkkenet og i bilen underveis mellom stedene. Og mellom smil og latter får du et levende innblikk i Veneto-regionens fantastiske mat- og vinkultur. Mens reiseskildringen til Klaus og streken til skuespilleren Nils Ole Oftebro er personlig og full av humor, gir faktatekstene av Bibbi Børresen leseren kunnskap om noen av regionens viner og vingårder - og om det tradisjonelle italienske kjøkken. For dem som virkelig har fått vann i munnen under lesingen, følger også oppskriftene på rettene med i boka. Boka er rikt illustrert med flotte bilder av Tom Karlsen.Les utdrag av boken:

Gylne dager og dype viner - en mat- og vinreise i Veneto. Bibbi Børresen og Klaus Hagerup.

Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Gylne dager og dype viner en mat- og vinreise i Veneto. Klaus Hagerup; Bibbi Børresen; Nils Ole Oftebro (Illustratør) ; Tom Karlsen (Illustratør) Bli med Klaus Hagerup og hans følge på en humørfylt mat- og vinreise i Veneto, den tredje store vinregionen i Italia.

RELATERTE BØKER