Frost i mai

Frost i mai - Sarah Jio | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Jio
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Frost i mai.pdf
ISBN
2812315656113

BESKRIVELSE

Frost i mai er en medrivende fortelling om overlevelse, håp og lengsel, som varmer selv de mest frosne hjerter.I Seattle, en vårkveld i 1933, sier alenemor Vera Ray god natt til sin tre år gamle sønn, Daniel, og går på nattskift på hotellet. I løpet av natten begynner det å snø og blåser det opp til storm, til tross for at det er i mai. Når Vera endelig kommer hjem, er Daniel forsvunnet fra sengen sin. Utenfor huset oppdager hun guttens favorittbamse liggende etterlatt på den isete gaten, men alle andre spor er dekket av snøen. Vera prøver febrilsk å finne ut hva som har skjedd med gutten.I mai måned åtti år senere raser en lignende snøstorm over Seattle. Journalist Claire Aldridge blir satt til å dekke hendelsen og se den i sammenheng med stormen i 1933. Hun kommer over saken med det forsvunne barnet, og blir nærmest besatt av å finne ut av hva som hendte med den lille gutten. Samtidig blir kun klar over en uventet forbindelse mellom henne selv og Vera ...«Engasjerende og fascinerende om kjærlighet, tap, skandaler og tilgivelse.»Publishers Weekly«Strålende god og medrivende lesning (...) Med sin berusende blanding av mysterium, historie og romantikk er denne boken vanskelig å legge fra seg.»Magasinet Real Simple«En etterlengtet utgivelse ... Denne romanen vil trollbinde Jios lesere og få dem til å rope på mer.»Kirkus Review«Sarah Jio skriver på en utsøkt og fengslende måte.»Elin Hilderbrand, internasjonalt bestselgende forfatter"En vakker og stemningsfull historie fra Seattle. Nyt den sakte!"Liv Gade, bokhandler

Sarah Jio; Bente Klinge (Oversetter) Les utdrag Seattle 1933. Vera Ray sier god natt til sønnen Daniel på tre år og går på nattskift på hotellet.

4.45 2054 5 Forfatter: Sarah Jio Innleser: Hedda Sandvig. Finnes som lydbok.

RELATERTE BØKER