Ungdom og idrett

Ungdom og idrett Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,67 MB
FILNAVN
Ungdom og idrett.pdf
ISBN
7336283834329

BESKRIVELSE

Idrett er den organiserte fritidsaktiviteten som engasjerer flest ungdommer. Hva ungdomsidretten bør være er omstridt: Handler det først og fremst om rekruttering av eliteutøvere eller er det primære å utvikle gode treningsfelleskap for ungdom med ulike motiver for å trene? Hvilke roller idretten spiller i ungdommers liv er tema for denne antologien med bidrag fra flere idretts- og ungdomsforskere.Ungdom og idrett tar for seg aktivitet på ulike arenaer, organisert og uorganisert. Blant spørsmålene som stilles er: Hvem deltar? Hva betyr idretten for ungdommer og hvorfor deltar de? Hvilken rolle spiller foreldre og trenere i ungdomsidretten? Hvordan er ungdomsidretten organisert, og hvordan kunne den vært organisert? Datagrunnlaget er feltobservasjoner, kvalitative intervju, politiske dokumenter, historiske kilder og spørreundersøkelser.Forfatterne tar for seg ulike sider ved ungdomsidrettens posisjon i dag: Meningen med idretten Sosialisering i idretten Inklusjon og eksklusjon Idretten og skolen Politikk og organiseringBoka retter seg mot studenter i idrettsfag og samfunnsfag, forskere og alle som ønsker seg oppdatert og forskningsbasert kunnskap om ungdomsidretten.

Vi skal ha det gøy når vi trener. Kjøp 'Ungdom og idrett' av Ørnulf Seippel fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202449674 Kjøp Ungdom og idrett fra Cappelen Damm Undervisning Idrett er den organiserte fritidsaktiviteten som engasjerer flest ungdommer.

Litt flere enn før er med i et idrettslag Selv om skjermbaserte aktiviteter i økende grad preger unges fritid, holder idretten sin sterke posisjon blant norsk ungdom. Ungdom og idrett (Heftet) av forfatter Ørnulf Seippel. Pris kr 539.

RELATERTE BØKER