På sporet av familien

På sporet av familien - Liv Marit Haakenstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Marit Haakenstad
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
På sporet av familien.pdf
ISBN
4101378896860

BESKRIVELSE

Denne boken beskriver de viktigste slektshistoriske kildene, og viser deg hvordan du kan søke etter din slekt ved hjelp av ulike kilder på Internett og i arkiver. Boken har blant annet et kapittel om metoder og teknikker som du kan bruke for å finne frem til din slekt. Den inneholder praktiske eksempler der slektsgåter er løst. DNA og slektsgransking er et tema i rivende utvikling, og boken har også et kapittel om dette. På sporet av familien: Kilder og metoder i slektsgransking har også oppgaver med svar på hvordan du kan løse disse. Noen av oppgavene kan du bruke til å finne din egen slekt. Om forfatteren: Liv Marit Haakenstad er cand.mag. med mellomfag i lokalhistorie. Hun har skrevet en rekke artikler om slekt og data, og er en ettertraktet foredragsholder både i Norge og USA.

Programmet vises på NRK1 klokken 20.15 søndag kveld. Tore på sporet Tore Strømøy leter etter personer og steder - og sporet kan føre ham hvor som helst på kloden. Nyeste episoder 2020 2018 2015 2013 2009 2006 2002 2000 1997 1996 Tore på sporet Tore Strømøy leter etter personer og steder - og sporet kan føre ham hvor som helst på kloden.

Han oppfylte drømmen min, sier hun, når NRK er med Strømøy på besøk til henne og familien. Dermed forsto hun flere av de vonde opplevelsene hun hadde hatt i barndommen, men ønsket også å møte sin amerikanske familie. Sammen med Tore dro hun derfor på en følelsesladet tur til fødelandet.

RELATERTE BØKER