Metochis kjøkken - med røtter i antikken

Metochis kjøkken - med røtter i antikken - Kari Grødum, Eva Maagerø, Birte Simonsen, Kari Wigstøl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Grødum, Eva Maagerø, Birte Simonsen, Kari Wigstøl
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Metochis kjøkken - med røtter i antikken.pdf
ISBN
4223553302422

BESKRIVELSE

I denne kokeboka fra Metochi har inspirasjonen vært de lange linjene i historien om middelhavsmat, spesielt på den greske øya Lesbos. Det grunnleggende prinsippet har vært å presentere retter fra det lokale greske kjøkken i dag som alle har ingredienser med røtter i antikken. I litteratur, mosaikker og annen kunst fra antikken omtales og avbildes oliven, salt og vann, fisk og sjømat, urter, korn, vin, grønnsaker og belgfrukter, kjøtt, fjærkre og egg, ost, frukt, bær, nøtter og honning. Og det er nettopp disse ingrediensene kapitlene i kokeboka er inndelt etter. Alle oppskriftene kommer fra kokkene på Metochi, og selv om oppskriftene er fra dagens kjøkken, har mange av rettene lange tradisjoner. Det er flest oppskrifter i kapitlene om frukt og grønnsaker, inkludert vegetarversjoner av mange av de velkjente greske rettene som moussaka, stifado og giouvetsi.Foto: Knut Bry.

Svein Helgesen. Metochis kjøkken. Med røtter i antikken.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Kjøp Metochis kjøkken fra Bokklubber I denne kokeboka fra Metochi har inspirasjonen vært de lange linjene i historien om middelhavsmat, spesielt på den greske øya Lesbos. Det grunnleggende prinsippet har vært å presentere retter fra det lokale greske kjøkken i dag som alle har ingredienser med røtter i antikken. Vår pris 354,-(portofritt).

RELATERTE BØKER