Kristne migranter i Norden

Kristne migranter i Norden En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Kristne migranter i Norden.pdf
ISBN
5742087133677

BESKRIVELSE

Når religion blir tema i norsk og nordisk offentlig debatt om innvandring, handler det nesten alltid om islam. Men flertallet av innvandrerbefolkningen i de nordiske landene kommer fra en kristen kulturbakgrunn.Denne boka vil sette et underkommunisert tema på dagsorden. Seksten forskere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland undersøker hva en slik religiøs bakgrunn og deltakelse i forskjellige kristne forsamlinger kan ha å si både for migranter, som individ og som grupper, og for samfunnet som tar imot dem. Forfatterne representerer et mangfold av forskningsinstitusjoner og faglige tilnærminger. Artiklene behandler både tradisjonelle og etablerte kirkesamfunn og den nye floraen av selvstendige migrantmenigheter.Boka er relevant for studenter og forskere innen religions- og samfunnsvitenskap, for kirkelig ansatte og tillitsvalgte, for profesjonsutøvere som arbeider med migranter innen undervisning, helse- og sosialvesen og andre tjenester, og for et allment samfunnsinteressert publikum.

Utviklingen i kirke og samfunn i de elleve årene som har gått, tilsier at det er på høy tid at Kirkemøtet igjen behandler en sak om kristne migranter. Flertallet av migrantene i Kristne migranter i Norden was born from an observation made by its editors: although the topic has gained attention since the 2000s, religion and religiosity are seldom made visible in the field of migration studies in Europe.

Denne saken fokuserer på forhold det kan gjøres noe med nå. booktitle = "Kristne migranter i Norden", publisher = "Portal Forlag", Galal, LP & Sparre, SCL 2016, Kirkens hjemliggørelse: mellemøstlige kristne i Danmark . i A Aschim, O Hovdelien & HK Sødal (red), Kristne migranter i Norden. kristne migrantmenigheter i oslo - Stiftelsen Kirkeforskning KIFO READ KIFO Rapport 2012: 1Rapporten er utgitt av KIFO Stiftelsen Kirkeforskning Pb.

RELATERTE BØKER