Inn i naturen

Inn i naturen - Jan Chr. Næss | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Chr. Næss
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Inn i naturen.pdf
ISBN
6879414120602

BESKRIVELSE

Dette er praktboka for alle som er glad i både natur og litteratur. Mellom fotograf Bård Løken og forfatter Jan Chr. Næss oppstår et unikt samspill som utforsker menneskets opplevelse av naturen. Vi hører ikke de høystemte lovsanger eller de bastante konklusjoner i Næss' tekster, snarere er han opptatt av at vi selv skaper naturen i møtet med den, og at den formes av vårt blikk. Tekstene illustrerer bildene, bildene kommenterer tekstene, og hele bredden av norsk natur er representert. Velkommen inn i naturen!Forord av forfatteren John Erik Riley.

Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter. Kjøp 'Inn i naturen' av Jan Chr. Næss fra Norges raskeste nettbokhandel.

Ekornet har ofte hovedrollen i seervideoene, men likevel vet vi lite om hvordan de lever. Logg inn. Ut i naturen.

RELATERTE BØKER