Gustav & Berta; strikk til baby og barn

Gustav & Berta; strikk til baby og barn - Mette Harbo, Gro Høines Baardsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Harbo, Gro Høines Baardsen
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Gustav & Berta; strikk til baby og barn.pdf
ISBN
5599972995524

BESKRIVELSE

Søtt og romantisk, men med en tøff undertone. Boken inneholder over 50 oppskrifter med nydelige design til barn fra 0 til 12 år. I tillegg finner du design til voksne. Her er det noe for enhver smak. Flotte gensere, kjoler, hentesett, bukser, jakker, luer og mye, mye mer. Noen oppskrifter er enkle og andre har høyere vanskelighetsgrad. Plaggene i boken passer til både gutter og jenter, og du får også oppskriften på en lekker kolleksjon til mor/datter og far/sønn. Gustav&Berta leverer strikkedesign av høy kvalitet. Søte og romantiske til baby, og tøffe og trendy plagg til større barn. Miljøet i boken er fra vakre Jæren.

Her er det noe for enhver smak. Gustav & Berta; strikk til baby og barn Mette Harbo , Gro Høines Baardsen 302,- innbundet. Klompelompes vinterbarn Hanne Andreassen Hjelmås , Torunn Steinsland 345,- innbundet.

Bli den første til å vurdere "Strikk fra Gustav og Berta" Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

RELATERTE BØKER