Silkespor

Silkespor - Gerd Rotmo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Rotmo
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Silkespor.pdf
ISBN
9243334728849

BESKRIVELSE

En solflik er en flik av livet, fort blir den borte, lever der den stikker innom og spruter solregn. Solflekken er seilet, jeg er vinden. Sammen er vi øst, vest, syd og nord. Solregnet er evighetens silkespor - der noe gror. Diktene i «Silkespor» tematiserer sykdom og er skrevet gjennom ulike sorgprosesser. Selv om flere av diktene er såre og vonde, er mange likevel vakre dikt som hyller livet og viser hvor viktig det er å ta være på øyeblikkene. De forteller om smerte, frustrasjon, tvil og håpløshet. Men det også mye styrke, utholdenhet, mot, håp og kjærlighet i diktene. Forfatteren tar oss med og lar oss oppleve varme solstråler og vårmusikk, stormvind og store bølger, frost og nye grønne spirer. Gerd Rotmo (f. 1944) har arbeidet med tekst og lyrikk store deler av livet. Tidligere har hun utgitt diktsamlingene «Regnet har ingen dansetrinn» i 1984 og «Ord på line» i 1987. I 1996 mottok hun Bydel Helleruds Kulturpris for sin diktning. «Silkespor» er realisert med støtte fra Kreftforeningens prosjekt Ønskebrønn. Ønskebrønns prosjekt er å få drømmer til å gå i oppfyllelse.

Sammen er vi øst, vest, syd og nord. Solregnet er evighetens silkespor - der noe gror.

Solregnet er evighetens silkespor - der noe gror. Diktene i «Silkespor» tematiserer sykdom og er skrevet gjennom ulike sorgprosesser.

RELATERTE BØKER