Rekved; lettlagde ideer som alle kan få til

Rekved; lettlagde ideer som alle kan få til - Kristin Halleland Thorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Halleland Thorsen
DIMENSJON
11,37 MB
FILNAVN
Rekved; lettlagde ideer som alle kan få til.pdf
ISBN
6234239484848

BESKRIVELSE

Du har kanskje gått i strandkanten og hørt på bølgeskvulp og måkeskrik. Mens du går der og nyter livet dukker det opp en helt spesiell rekvedpinne. En rekvedpinne som er blitt formet etter flere års reising på havet. Mange har nok sett på den pinnen og tenkt «hva skal jeg bruke deg til da?». Håpet er at denne boka skal kunne gi deg inspirasjon til å ta med deg hjem den pinnen og lage et helt unikt produkt som ingen har make til. I denne boka er det fokusert på enkle og lettlagde produkter av rekved, samt rekved i kombinasjon med gjenbruk. Produktene er vist med en meget detaljert framgangsmåte, slik at det skal være mulig å få til selv for den mest uerfarne.

Annet. Eiendomsmegler Christoffer Frøyland, Førland skulemusikkorps, Haugesund Sentrum, ... Mest utlånte fagbøker for voksne pr 07/06/2020.

En rekvedpinne som er blitt formet etter flere års reising på havet. Jorid Kvinge er på Facebook. Registrer deg på Facebook for å kome i kontakt med Jorid Kvinge og andre du kanskje kjenner.

RELATERTE BØKER