Norske sitater

Norske sitater En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Norske sitater.pdf
ISBN
4281918998788

BESKRIVELSE

Boken inneholder sitater om erotikken, politikken, pengene, kunsten og mye annet i livet. Med kildehenvisninger.

I menyen til venstre finner du også andre morsomme sitater fra andre kategorier, inkludert sitater fra George Bush, Homer Simpson, sitater om kvinner og menn, sitater av Ivar Hoff og mer. Klikk på pilene for å se flere sider med morsomme sitater. Norsk sitatordbok med over 40.000 kjente norske og utenlandske ordtak og sitater på forskjellige språk. Her finner du kjente sitater til Norsk Ordtak.

Leksikonet er eid av de norske universitetene og flere ideelle stiftelser/organisasjoner. Per Sandbergs 16 beste sitater noensinne EN SLASK PÅ TINGET: ... "Norske veier må bli så gode at det blir risikofritt å kjøre i ruspåvirket tilstand." (Til Dagsavisen) 4. Forbløffende mange av ordtakene vi bruker i dagligtalen kommer fra latin.

RELATERTE BØKER