Land, makt og følelser

Land, makt og følelser - Frank Aarebrot, Kjetil Evjen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Aarebrot, Kjetil Evjen
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Land, makt og følelser.pdf
ISBN
4232944030779

BESKRIVELSE

Hvordan blir stater og nasjoner til? I vår tid er dette den normale organiseringen av et territorium, men i en globalisert verden stiller stadig flere spørsmål ved om ideen om nasjonalstaten fortsatt er relevant. Boken tar opp definisjonen av staten og statsbygging, identitet, nasjon og nasjonsbygging og til slutt nasjonalstatens utfordringer i vår tid. Boken er skrevet for den historie- og samfunnsinteresserte offentligheten, men er spesielt egnet for studenter i sammenlignende politikk, internasjonal politikk og statsvitenskap. Frank Aarebrot (1947 2017) var professor i sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen og har blant annet undervist om stats- og nasjonsbyggingsprosesser i en årrekke. Kjetil Evjen er universitetslektor ved Institutt for sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen.

30.10.14 14:31 Kjøp 'Land, makt og følelser, stats- og nasjonsbygging' av Frank Aarebrot fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245015348 Om Putin, Autobahn, Olav den Hellige, de skandinaviske brødre og tradisjoner i det britiske Parliament.

Hvordan blir stater og nasjoner til? I vår tid er dette den normale organiseringen av et territorium, men i en globalisert verden stiller stadig flere spørsmål ved om ideen om nasjonalstaten fortsatt er relevant. Landet er gitt, makt og kontroll likeså, men skjevfordeling og urettferdighet innen territorier er nok til å vekke sterke følelser. ...

RELATERTE BØKER