Klimasmart landbruk

Klimasmart landbruk - Reidar Almås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reidar Almås
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Klimasmart landbruk.pdf
ISBN
7917830743514

BESKRIVELSE

Vi står framfor eit grunnleggande internasjonalt skifte når det gjeld mat- og landbrukspolitikk. Reidar Almås er ein nestor innan norsk landbruksforsking og i denne boka tar han til orde for å spisse den norske landbruksmodellen for å møte klimautfordringane, både på den einskilde gard, nasjonalt og internasjonalt. Landbrukets folk må delta i klimadugnaden og sjå klimaendringane som ein sjanse til å koma på offensiven i kampen om å forme framtida. Da kjem ingen unna å tilpasse drifta til endringar i vêr og klima, samtidig som politikken må utformast slik at både bonden og forbrukaren gjer klimakloke val.

Utvalget peker på at et endret klima kan gi nye muligheter for produksjon som bøndene vil ... Prosjektet Klimasmart Landbruk 1.0 2014 - 2016. Fra 2014 til sommeren 2016 hadde vi i samarbeid med Fylkesmannen i Østfold, Østfold Bondelag, Norsk Landbruksrådgivning og Kalnes v.g.s.

I våre prosjekter jobber vi for å legge til rette for redusert klimagassutslipp og økt lønnsomhet i landbruket. Klimasmart Landbruk i Sogn og Fjordane 19.12.2019 (Oppdatert: 19.12.2019) Åsmund Kristensen. Landbruket står for om lag 8 % av det totale klimagassutsleppet i Noreg.

RELATERTE BØKER