Hva er kunstig intelligens

Hva er kunstig intelligens - Jim Tørresen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim Tørresen
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Hva er kunstig intelligens.pdf
ISBN
7653848918046

BESKRIVELSE

I boken hva er KUNSTIG INTELLIGENS gir forfatteren en lettfattelig og engasjerende introduksjon til kunstig intelligens. Hva mener vi med det og hvilke metoder er mest utbredt og anvendelige?Kunstig intelligens er biologi-inspirerte prinsipper som kan anvendes innen design av datasystemer. Prinsippene finner forskerne i naturen enten som en del av et individ eller i samvirke mellom individer. Kunstig intelligens kan inngå både i systemer for sansing, resonnering og bevegelseskontroll.

Enten er hornhinnen frisk eller så er den rammet av diabetisk retinopati. - Den er bedre enn meg, og jeg er en veldig erfaren hornhinne-spesialist, sier oppfinneren Michael Abramhoff til nettavisen NPR . Kunstig intelligens og tungregning er områder hvor vi er avhengig av internasjonalt samarbeid.

Enten er netthinnen frisk eller så er den rammet av diabetisk retinopati. - Den er bedre enn meg, og jeg er en veldig erfaren netthinne-spesialist, sier oppfinneren Michael Abramhoff til nettavisen NPR. Hva er egentlig kunstig intelligens? Definisjonene er mange.

RELATERTE BØKER