Gutten som elsket rådyr

Gutten som elsket rådyr - Samuel Bjørk | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samuel Bjørk
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Gutten som elsket rådyr.pdf
ISBN
3819998058509

BESKRIVELSE

Det er jul. En eldre mann sitter i bilen sin på vei over fjellet. Han får plutselig øye på noe i mørket der fremme og får med nød og neppe stoppet. I snødrevet foran ham står en liten gutt. Blå på leppene. Med et rådyrhorn på hodet. Fjorten år senere blir en ung jente funnet død i et fjellvann ikke langt unna. Jenta er kledd som en ballettdanser. Ved bredden står et fotoapparat. I lyngen ved vannkanten ligger en side fra barneboka Brødrene Løvehjerte. Mia Krüger jages fortsatt av tvillingsøsterens død. Holger Munch har vært ute i permisjon for å ta seg av datteren. Sammen dras de inn i denne merkelige og intrikate saken, fast bestemt på å finne en snarlig løsning. Men lite vet de. Om hva som snart skal møte dem. Gutten som elsket rådyr er tredje bok i den bestselgende serien om Holger Munch og Mia Krüger. «GUTTEN SOM ELSKET RÅDYR ER DEN BESTE I SERIEN SÅ LANGT.» Elin Brend Bjørhøi, ­VG « DET ER EN FRAMDRIFT BÅDE I SPRÅKET OG STORYEN HANS SOM GJØR AT MAN IKKE VIL/MAKTER Å LEGGE FRA SEG BOKA FØR ØYNENE STREIKER.» (Terningkast 5) Tor Hammerø, Nettavisen «FOR ET DRIV! FOR ET TEMPO! FOR EN SPENNING! FOR NOEN HEIDUNDRENDE OVERRASKELSER!» (Terningkast 6) Bjørn Bakken, Bokblogger

Det er jul. En eldre mann sitter i bilen sin på vei over f... «gutten som elsket rÅdyr er den beste i serien sÅ langt.» elin brend bjørhøi, ­vg « det er en framdrift bÅde i sprÅket og storyen hans som gjØr at man ikke vil/makter Å legge fra seg boka fØr Øynene streiker.» (terningkast 5) tor hammerø, nettavisen «for et driv! for et tempo! for en spenning! Kjøp Gutten som elsket rådyr fra Bokklubber Det er jul.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innbundet, Samuel Bjørk, Bokmål,... Gutten som elsket rådyr (Holger Munch og Mia Krüger #3) lydbok.

RELATERTE BØKER