Grunnbok for ingeniørutdanningen

Grunnbok for ingeniørutdanningen - Tom Viggo Nilsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Viggo Nilsen
DIMENSJON
3,67 MB
FILNAVN
Grunnbok for ingeniørutdanningen.pdf
ISBN
9379058344121

BESKRIVELSE

Grunnbok for ingeniørutdanningen 1 er skrevet for å dekke noe av pensum innenfor ingeniørutdanningen i tema som ikke ligger i de tradisjonelle ingeniørfagene, men i det man ofte kaller området teknologi og samfunn. Boka inneholder følgende tema, i 4 deler: Del 1, Teknologi- og vitenskapshistorie, starter ca. 1650 og går fram til i dag. Dette er et naturlig sted å starte historisk på grunn av René Descartes og Francis Bacon, som på mange måter er den moderne tids fedre. Det blir også tatt et blikk tilbake til antikken. Del 2, Systemtenkning, er skrevet på bakgrunn av det overordnede kravet om å se ingeniørutdanningen i en helhetlig sammenheng. Systemtenkning er her presentert som en metode for å se på virkninger av teknologi på samfunnet generelt, og på en dynamisk måte. Del 3, Teknologi og etikk, inneholder noe om etikk generelt, men legger spesielt vekt på forholdet mellom teknologi og etikk. Dette er et tema som er lite beskrevet i litteraturen, men som likevel er svært viktig for teknologer. Del 4, Vitenskapelig metode og teori, gir en kort innføring i emnet grunnleggende vitenskapsteori, som ingeniørstudenter skal ha kunnskap om. Tom V. Nilsen er førstelektor ved Universitetet i Agder (UiA). Han er utdannet innenfor marine konstruksjoner ved NTH (nåværende NTNU), og har hovedfag i idéhistorie fra Universitetet i Oslo.

1650 og går fram til i dag. Grunnbok for ingeniørutdanningen 1 inneholder tema som for det første er viktig for å forstå hvor teknologi og vitenskap kommer fra, og hvordan disse har utviklet seg opp gjennom historien, og ... Kjøp 'Grunnbok for ingeniørutdanningen, 1' av Tom Viggo Nilsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245021738 Grunnbok for ingeniørutdanningen 1 er skrevet for å dekke noe av pensum innenfor ingeniørutdanningen i tema som ikke ligger i de tradisjonelle ingeniørfagene, men i det man ofte kaller ... Title: Grunnbok for ingenioerutdanningen 1 utdrag, Author: Fagbokforlaget, Name: Grunnbok for ingenioerutdanningen 1 utdrag, Length: 56 pages, Page: 31, Published: 2017-06-07 Issuu company logo Issuu Grunnbok for ingeniørutdanningen 1 er skrevet for å dekke noe av pensum innenfor ingeniørutdanningen i tema som ikke ligger i de tradisjonelle ingeniørfagene, men i det man ofte kaller området teknologi og samfunn.

Konstruksjonsmekanikk. Tom Lassen og Tom Viggo Nilsen.

RELATERTE BØKER