Instastrikk

Instastrikk Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
Instastrikk.pdf
ISBN
8721226686136

BESKRIVELSE

I Instastrikk finner du 40 strikkeoppskrifter til hele familien. Ti nyskapende strikkedesignere, fra Tromsø i nord til London i sør, deler av sine oppskrifter og ideer om garnvalg og teknikker. Til felles har de at de viser frem strikkelivet sitt på Instagram, med alt fra 1500 til 40 000 følgere hver! Oppskriftene i boka gir et variert utvalg til flere årstider, med barnestrikk som kan brukes av både gutter og jenter i tillegg til oppskrifter for damer og herrer. I boka finner du skjørt, votter, strikkejakker, sommertopper, barnebukser og mye mer. Designene varierer fra minimalistiske basisplagg til moderne varianter av norsk tradisjonsstrikk. Mange av oppskriftene er nybegynnervennlige og skrevet uten forkortelser, og hver designer gir sine strikkeråd for å lykkes med strikkingen.

Til felles har de at de viser frem strikkelivet sitt på Instagram, med alt fra 1500 til 40 000 følgere hver! Jørgen Johnsen (23) fra Tromsø bidrar med fire mønstre til strikkeboken «Instastrikk». Det gjør han som eneste mann og nordlending. I Instastrikk finner du 40 strikkeoppskrifter til hele familien.

Product/Service. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Kjøp Det innerste rommet fra Tanum Da den respekterte arbeiderpartikjempen Bernhard Clausen dør av et hjerteinfarkt blir Wisting hasteinnkalt til et møte på Riksadvokatens kontor.

RELATERTE BØKER