Gud og det vonde

Gud og det vonde - Torborg Aalen Leenderts | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torborg Aalen Leenderts
DIMENSJON
10,72 MB
FILNAVN
Gud og det vonde.pdf
ISBN
5396795012912

BESKRIVELSE

Om tillit og tillitstap. Hvordan kan Gud være god når jeg har det så vondt? Hvordan kan Gud være allmektig når det er så mye vondt i verden? Mange ulike stemmer kommer til orde i boka, både faglige stemmer og stemmene til enkeltmennesker som forteller ut fra personlige erfaringer.

9788202515492-+ Legg i handlevogn. Boka handler om tro og tvil, og hvordan vi forholder oss til Gud når sykdommer, ulykker og katastrofer inntreffer. Den inneholder bidrag fra både fagpersoner, og enkeltmennesker som deler av sine pers Om tillit og tillitstap.

Jeg antar at det er en blanding av at vi hadde en småkald dag og at det var værforandring i vente. Men det fikk meg til å tenke… Pris: 380 kr.

RELATERTE BØKER