Diagnose: flink pike

Diagnose: flink pike - Unn Therese Omdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unn Therese Omdal
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Diagnose: flink pike.pdf
ISBN
1350898139738

BESKRIVELSE

For et par år siden opplevde Unn Therese Omdal, som til daglig sjonglere rollene som yrkesaktiv rebarns- mor, politiker og instruktør i mindfulness og stressmestring, selv å bli sykemeldt på grunn av stress. I «Diagnose: Flink pike» deler hun åpent og ærlig om sin vei fra et liv preget av stress til en hverdag med ny energi og livsglede. «I alt for mange år var jeg en « ink pike» som satte urimelig høye krav til meg selv. Jeg skulle mestre alt", sier Unn Therese. «Det måtte jo gå galt», fortsetter hun. «Diagnose: Flink pike» er en bok for alle som i perioder kjenner seg nedstemt og overveldet av stress, og som ønsker inspirasjon til hvordan vi på en god måte kan kartlegge hva som skaper stress i vårt liv. Her er det konkrete teknikker til hvordan vi kan rydde opp i indre og ytre stress, og ulike måter vi kan styrke vår evne til å håndtere stress på både kort og på lang sikt. Unn Therese Omdal er utdannet statsviter, og jobber i dag som jobbkonsulent. I tillegg har hun bred erfaring som politiker, og hun har hatt en rekke verv på både lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Hun var blant annet varaordfører i Eigersund kommune fra 2011 - 2015. Unn Therese holder kurs og foredrag om kommunikasjon, stressmestring og mindfulness, og hun har fire gutter på 2, 6, 11 og 15 år.

Det er plagene du har som blir viktige å ta på alvor og gjøre noe med. Det som er vanskelig for deg nå, kan du prate med noen om. Man bruker begrepet «flink pike» om en personlighetstype som er mer lydig enn flink, usikker på seg selv og som er opptatt av å gjøre ting riktig.

En rekke skribenter var enige om at den flinke piken blir utbrent, er snerpete og kjedelig og ... Hun trente som besatt, fylte hverdagen med så mange oppgaver at de til slutt sendte henne rett i bakken. Til 100 % sykemelding.

RELATERTE BØKER