Bygården

Bygården - Mirjam Sorge Folkvord | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mirjam Sorge Folkvord
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
Bygården.pdf
ISBN
1870929976609

BESKRIVELSE

Kåre har bodd i den samme leiligheten i 78 år. Han lengter tilbake til tiden da kong Haakon regjerte. Warsame er bare 11 år, men har allerede god oversikt over strømpriser og hva slags mat som er på tilbud hvor. Magne drømmer om å gi kjæresten et «ordentlig hjem». Men hva er egentlig det? I Bygården tar Mirjam Sorge Folkvord og Brian Cliff Olguin oss med inn bak gardinene i en bygård på Torshov i Oslo. I møte med menneskene som bor der, forteller de historien om norsk boligpolitikk og en bygård som i nesten hundre år har vært i kommunens eie, men som nå står overfor et tidsskille. Det er en historie om fortid og nåtid, om marked og velferdsstat, om de som er innenfor og de som faller utenfor. Det er også en historie om hvordan boligpolitikken påvirker oss alle, og hva vi gjør for å sikre de mest sårbare blant oss et godt sted å bo.

Tre nye ble revet bort første uken på det åpne markedet, og nå kan vi telle ledige leiligheter på én hånd. Boligsameiet Bygården : Adresse: Halvdans gate 7 I, 9405 Harstad: Lagre visittkort Ditt firma? Endre informasjonen via 1881 Boligsameiet Bygården hos 1881.no . Offisiell foretaksinformasjon.

Acro bygg AS. Caspar Storms vei 12, 0664 Oslo.

RELATERTE BØKER