Søtt & godt fra Skafferiet

Søtt & godt fra Skafferiet - Charlotte Holberg Sveinsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlotte Holberg Sveinsen
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Søtt & godt fra Skafferiet.pdf
ISBN
5862714418564

BESKRIVELSE

En skattkiste av en inspirasjonsbok til jul, midtvinters og påske. Her bys det på det beste fra Skafferiet! Vi blir aldri lei av søte saker! Det finnes alltid en anledning til å overraske de du er glad i med noe ekstra godt. Når vinteren kommer til Helgøya og Skafferiet, er det tid for å tenne på peisen og kose seg med noe søtt. Invitere gjester til kaffe og en godbit, eller samle familien og lage en bedre middag med konfekt til dessert. Boka feirer vinterlyset og gir inspirasjon til å bake og lage smakfulle, søte ting. Her er oppskrifter til all verdens godsaker: karameller, marsipan, hjemmelaget is, konfekt, sukkertøy, kaker, kjeks, fromasjer, bærterter, gele, sauser, syltetøy og til og med drikke: likør, sjokolade og chai latte. Alt er lett å lage. Boka er rikt illustrert med bilder fra Skafferiet.Bla i boka

Charlotte har også åpnet dørene til den gamle smia og stallen, med nystøpt gulv og nyinstallert peis og bakerovn. Find inspiration, visit us, follow our countryliving life at the old manor Hovinsholm and have our best recipes. We have courses, workshops and as a small group you can come for meals and day meetings all year around.

A kind of time-out. Gro... "Søtt & godt fra Skafferiet" av Charlotte Holberg Sveinsen - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER