Mennesket og havet

Mennesket og havet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Mennesket og havet.pdf
ISBN
2588052243681

BESKRIVELSE

Denne utgaven av "Mennesket og havet" inneholder blant annet flere bidrag om internasjonal og transnasjonal maritim historie. Artiklene handler om store verdenshistoriske begivenheter, slik som kolonialiseringen av Kongo, Napoleonskrigene og den russisk-japanske krig. Maritim virksomhet har ført mennesker og fartøyer til verdensbegivenhetene, og boka forteller om hvordan dette har påvirket livet og skjebnen til noen av dem. Bokserien "Mennesket og havet" er det viktigste forumet for presentasjon av kulturhistorisk forskning i Norge innenfor fagområdene maritim arkeologi, etnologi og historie. Årbøkene spenner vidt, og de inneholder både artikler skrevet for den allment interesserte leser og fagfellevurderte vitenskapelige artikler med oppdatert forskning på maritim historie og beslektede emner.

oktober 1995. "Mennesket ved havet" er et kjent landemerke i Esbjerg og har blitt en stor turistattraksjon! Litt om "Mennesket ved havet" fra wikipedia: Mennesket ved Havet, i folkemunde ofte kaldet De 4 hvide mænd, er en 9 meter ... Menneske (Homo sapiens) er en art med tobeinte primater (Primates) i familien av store aper (Hominidae) og tilhører menneskeslekten (Homo).

Her bør det være noe for enhver smak! Dessuten har boka tre fagfellevurderte vitenskapelige artikler. Det er en sentral oppgave for Norsk Maritimt Museum å stimulere til forskning innen maritim historie, arkeologi og tilgrensende fag. Denne utgaven av "Mennesket og havet" strekker seg over et halvt årtusen.

RELATERTE BØKER