Hva kan jeg fortelle deg om ME?

Hva kan jeg fortelle deg om ME? - Jacqueline Rayner | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jacqueline Rayner
DIMENSJON
11,75 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om ME?.pdf
ISBN
3016118125315

BESKRIVELSE

I denne boken møter du Molly, en dame med ME (myalgisk encefalopati). Molly inviterer deg til å lære mer om denne tilstanden ved å bruke sine egne erfaringer. Hun forteller hvordan det er å ha ME, hvordan det påvirker henne og familien hennes i hverdagen, og hun forklarer hva andre kan gjøre for å støtte personer med ME og deres familier. Hun forteller også hvordan personer med ME noen ganger blir misforstått, både i helsesektoren og av venner.

Da ser jeg ikke helt hensikten og det blir uryddig. Anonymkode: 3234c ... - Rådet er å først fortelle de enkle tingene, som hvor du er født, hvor du vokste opp, hva din sivilstatus er og om du har barn.

I denne boken møter du Molly, en dame med ME (myalgisk encefalopati). Molly inviterer deg til å lære mer om denne tilstanden ved å bruke sine egne erfaringer.

RELATERTE BØKER