Springflo

Springflo - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Springflo.pdf
ISBN
8433439100893

BESKRIVELSE

Den første boken med Olivia Rönning og Tom Stilton. En sen kveld i 1987 skal den svenske øya Nord-Koster rammes av et grusomt mord. En ung, gravid kvinne blir i måneskinnet levende begravd på stranden. Bare hodet er synlig over sanden. Om ikke lenge kommer springfloen. 25 år senere plages Stockholm av en rekke brutale overfall og mord på hjemløse i byens parker, som filmes og legges ut på nett. Den unge Olivia Rönning går i sitt andre år på politihøgskolen, og da studentene får i oppgave å arbeide med en cold case, velger hun det uoppklarte strandmordet på Nord-Koster. Hun prøver å finne Tom Stilton, som den gang ledet etterforskningen, men han er som sunket i jorden. Lite vet Olivia om den verdenen hun kommer til å bli involvert i, og farene som truer.

Hei Ragnhild, og takk for spørsmålet! Fenomenet på Bali der flo og fjære nesten uteble, kalles nippflo. Nippflo skjer ved hver halvmåne.

nippflo; springfjære; Grammatikk . Bøyning (regelrett substantiv hankjønn) Entall Flertall ‌ Ubestemt Bestemt Ubestemt Bestemt en springflo: ... - Springflo oppstår på grunn av tyngdekraften fra sol og måne, mens stormflo rett og slett skyldes lavtrykk.

RELATERTE BØKER