Nordmenns nistepakke

Nordmenns nistepakke - Trond Berg Eriksen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Berg Eriksen
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Nordmenns nistepakke.pdf
ISBN
7983970823315

BESKRIVELSE

Forfatteren viderefører debatten om den litterære kanon, som det siste året er satt på dagsordenen av Harold Bloom. Dette fordi han vil ta et oppgjør med den romantiske kunstideologien, og avmystifisere den såkalte kulturarven.Med utgangspunkt i en større europeisk kontekst oppsøker og begrunner Trond Berg Eriksen et par fornyelseskriterier for studiet av den norske litteraturen. For norsklærere, litteraturvitere, idèhistorikere og generelt interesserte.Nr. 25 i Cappelens upopulære skrifter.

Med utgangspunkt i en større europeisk kontekst oppsøker og begrunner Trond Berg Eriksen et par fornyelseskriterier for studiet av den norske litteraturen. Norges ledende nettbokhandel med over 6 millioner titler! Svært lave priser, rask levering og fri frakt av bøker ved kjøp over 299,- Trond Berg Eriksen, Nordmenns nistepakke. En kritikk av den norske kanon, Cappelens upopulære skrifter, 1995 Idéhistoriker.

Trond Berg Eriksen, Håkon Harket og Einhart Lorenz. Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER