Mrs. Lewis

Mrs. Lewis - Patti Callahan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patti Callahan
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Mrs. Lewis.pdf
ISBN
3501575057561

BESKRIVELSE

I romanen møter vi Joy Davidman som endret livet til den respekterte litteraturhistoriker og forfatter C.S. Lewis. Joy, selv poet og forfatter fra den amerikanske østkysten, levde i en tid da kvinner helst ikke skulle ha en stemme - men hennes kjærlighet til Jack ga dem begge stemmer de ikke visste de hadde. Romanen er både en fascinerende historisk roman og et glimt inn i en forfatters liv, men mest av alt er dreier den seg om kjærlighet - til litteratur og ideer og et forhold mellom mann og kone som til sist skulle vise seg ikke å være umulig likevel.

Lewis is the mother of Jerry Lewis, Terrence Lewis and Sherry Lewis. She was introduced in "Mommies Dearest".

Lewis Teacher Websites and Student Learning Opportunities Due to the coronavirus causing school closure, teachers will be posting learning opportunities on their website. Se beste pris på Mrs. Lewis.

RELATERTE BØKER