Moderne italiensk grammatikk

Moderne italiensk grammatikk - Reidar Veland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reidar Veland
DIMENSJON
10,85 MB
FILNAVN
Moderne italiensk grammatikk.pdf
ISBN
2185680771944

BESKRIVELSE

Moderne italiensk grammatikk er en detaljert beskrivelse av systemet i våre dagers italienske nasjonalspråk. Meto.disk kan grammatikken betraktes som en syntese av moderne lingvistiske innsikter og mer tradisjonell grammatisk viten. Den har en sterk empirisk forankring og inneholder omlag 5000 eksempler i setningsform. Disse er for en stor del hentet fra tekster som er tilgjengelige på internet, og fra ulike tekstkorpus, særlig avistekst.korpuset La Repubblica, som består av cirka 380 millioner ord. Alle eksemplene i gramma.tikken har norsk parallelloversettelse og bidrar slik også til å belyse kontrastive forhold mellom de to språkene. Moderne italiensk grammatikk er tenkt som lærebok for italienskstudiet ved universitetene, men vil også være av interesse for andre lesere som ønsker å sette seg grundig inn i hvordan dagens italiensk fungerer i sin reelle form. Forfatteren er professor ved Institutt for fremmedspråk, Universitetet i Bergen.

Bruken av konjunktiv varierer. Modern italiensk grammatik finns nu i en ny upplaga. I den har vissa regler och många exempel moderniserats och förtydligats.

133 ganger avspilt; Presens. 05:10 Italiensk grammatikk er en animert filmserie utviklet med støtte fra Utdanningsdirektoratet.

RELATERTE BØKER