Kunsten å høre hjerteslag

Kunsten å høre hjerteslag - Jan-Philipp Sendker | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Philipp Sendker
DIMENSJON
7,8 MB
FILNAVN
Kunsten å høre hjerteslag.pdf
ISBN
4639579122678

BESKRIVELSE

En vakker kjærlighetshistorie fra Jan-Philipp Sendker som har erobret verden.Tin Win er en vellykket advokat i New York. Han er opprinnelig fra Burma, men hans amerikanske familie, kone og to barn, vet nesten ingenting om hans oppvekst og bakgrunn. En dag like etter datteren Julia fått sin juridiske embetseksamen, forsvinner han uten et ord. Familien tvinges til å akseptere at det siste sporet slutter i Bangkok. Fire år senere finner Julia en førti år gammel kjærlighetsbrev som faren skrev til en ukjent kvinne i en landsby i Burma. Hos Julia tennes håpet igjen og hun bestemmer seg for å oppsøke kvinnen i brevet. Når Julia ankommer den lille landsbyen i fjellene, ender hun opp i en fremmed verden."Det går en understrøm av livsmot gjennom boken som sitter igjen i leseren etter endt lesning. (...) romanen inneholder virkelig fortellingens kraft. Tin Wins hemmelige og ulykkelige kjærlighetshistorie gjør dypt inntrykk. (...) Stramt oversatt, i et bokmål som flyter godt, av Kurt Hanssen."TERNINGKAST 5, Kristine Isaksen, VG"Eksotisk, rørende og tristfin."Magasinet KK«Alt er beskrevet så enkelt og vart, så ømt og gjennomskinnelig og så vakkert - totalt befridd for klisjéer - at bokas stemning ble sittende i kroppen lenge etter at jeg var ferdig med den.» TERNINGKAST 5, Rose-Marie, bokblogger"En helt ny og spennende leseopplevelse fra Burma. Gled deg, les sakte!" Liv Gade, bokblogger

Tin Win er en vellykket advokat i New York, og når han en dag bare forsvinner uten å etterlate seg spor, sitter familien igjen med en rekke ubesvarte spørsmål. Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra Burma, og første bok i en trilogi. Tin Win er en vellykket advokat i New York, og når han en dag bare forsvinner uten å etterlate seg spor, sitter familien igjen med en rekke ubesvarte spørsmål. Dette er den første boka om Julia Win.

Han er opprinnelig fra Burma, men hans amerikanske familie, kone og to barn, vet nesten ingenting om hans oppvekst og bakgrunn. Jan - Philipp Sendker er født i Hamburg i 1960 og er en tysk journalist og forfatter.Han ga ut sin aller første bok, Cracks in the Great , en sakprosa bok om Kina i 2000. Kunsten å høre hjerteslag er forfatterens første bok utgitt på norsk.Fra perioden 1995-2000 jobbet han som Asia-korrespondent.

RELATERTE BØKER