Englemakersken

Englemakersken - Camilla Läckberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Englemakersken.pdf
ISBN
2363058371276

BESKRIVELSE

Englemakersken er Camilla Läckbergs åttende kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström. 12 MILLIONER SOLGTE BØKER Påsken 1974 forsvinner en familie sporløst fra øya Valö utenfor Fjällbacka. I spisestuen er det pent dekket til påskelunsj, men alle er borte utenom den ettårige Ebba. Flere år senere returnerer den voksne Ebba og mannen hennes til huset som hennes far med hard hånd drev som internatskole. De har nettopp mistet sin lille sønn, og for å bearbeide sorgen har de flyttet tilbake for å pusse opp huset og åpne et gjestehus. Men så blir de utsatt for et mordbrannforsøk. Og da de river opp gulvet i spisestuen, finner de inntørket blod. Hva skjedde egentlig med Ebbas familie?

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Englemakersken: «Når Läckberg beskriver et par i sorg og sjokk over et barn som har dødd, samt en eldre mann som er full av anger over det som aldri ble, da strammer det seg til.» «Englemakersken» er den åttende boka i serien, og kanskje den aller sterkeste til nå. «Englemakersken har gjennomgående høy spennigsfaktor, og Läckberg klarer ganske elegant å få den til å stige hele veien fram til slutten.» Torbjørn Ekelund, Dagbladet .

I spisestuen er det ... «Hvite hjerter» 2 har fått tittelen «Englemakersken». I 1900 var det en spesielt rystende sak om englemakerskene i Kristiania Obs: Dette er sterk lesning. Englemakeri er et tidligere folkelig navn på den forbrytelse å motta pleiebarn, især født utenfor ekteskap, mot betaling og med forsett forsømme eller mishandle dem slik at de omkom, jamfør Almindelig borgerlig Straffelovs § 219, §§ 233 og 242..

RELATERTE BØKER