Lotte Konow Lund

Lotte Konow Lund Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,41 MB
FILNAVN
Lotte Konow Lund.pdf
ISBN
4570652613155

BESKRIVELSE

Dette er en bok om den norske kunstneren Lotte Konow Lund. Hun er en skarp samfunnskritiker, både gjennom tegninger og som aktiv debattant i norsk offentlighet. Tittelen er hentet fra det helt nye verket Hold allting kjært som Konow Lund har laget til utstillingen på Henie Onstad Kunstsenter høsten 2016. Her er et skrivebord og en stol formet til en stor skulptur fylt med tegninger og tekster. Arbeidet reflekterer hvordan vi i en tid med større politisk usikkert må evne å være glad i mer enn det som er vårt eget. Vi må kunne se det vi er - i alt. Gjennom dagbøker og en personlig strek blir nærheten til kunstnerens egen hverdag tett og intim, men likevel universell. Tegningen står sentralt i boken og inneholder ulike serier som Konow Lund Samlingen, Hommage à Dagny Tande Lid, Sigøynerpiker og Avskjedsfesten for Gerhard Richter. Mange av arbeidene springer ut av kunstnerens frivillige og snart 10-årige tegneundervisning for de innsatte ved Bredtveit kvinnefengsel. Tekster av Marit Paasche og Wendy Vogel.

Send blomster til Frederik Ludvig Konow Lund; Send flyttemelding; Se Frederik Ludvig ... Lotte Konow Lunds videoarbeid Babyface Assassin presenterer oss i et statisk utsnitt for et «snakkende hode», personifisert av kunstneren selv. Gråtkvalt og blottlagt forteller hun om hvordan denne masseproduserte og banale tingen var som en talisman for henne. Frederik Ludvig Konow Lund (født 20.

Først ut i rekken er Lotte Konow Lund, mangeårig kunstner, skribent i Morgenbladet, og professor ved KHiO ... Lotte Konow Lund (f. 1967 i Oslo) er en norsk maler, tegner og videokunstner.

RELATERTE BØKER