Ingrid Winters makeløse mismot

Ingrid Winters makeløse mismot - Janne Stigen Drangsholt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne Stigen Drangsholt
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Ingrid Winters makeløse mismot.pdf
ISBN
9938621849765

BESKRIVELSE

Ingrid Winter sitter fast. I huset hun ikke får solgt, i FAU-møter, i jobbkonflikter, i frykten for dørselgere, i et ekteskap som har mistet gnisten, i sin egen hverdagsangst. Bedre blir det ikke når hun ufrivillig blir plukket ut som representant i en jobbdelegasjon til St. Petersburg. Det skal være starten på forskningssamarbeid over landegrensene, men med Ingrid Winters deltagelse utarter det raskt til kaos, trusler om å bli sendt til Sibir og hostesaft som ikke er hva den utgir seg for å være. Men kanskje er en dose kaos akkurat det som trengs når alt har stivnet i et liv? I sin andre roman viser Janne Stigen Drangsholt (f. 1974) frem et stort komisk talent, kombinert med en sjelden evne til å ta hverdagslige situasjoner på kornet. «Det morsomste og såreste jeg har lest på lenge!» Henriette Stenstrup «En fest av en bok!» Heidi Linde

Ingrid Winter er førsteamanuensis i litteraturvitenskap og ... "Ingrid Winters Makeløse Mismot" av Janne S. Drangsholt En annerledes omtale.

Fordi jeg sannsynligvis er partisk og subjektiv som få denne gang. Fordi jeg har hatt Janne som foreleser på engelsk litteraturstudiet på UiS.

RELATERTE BØKER