Gylne minner fra en hunds hverdag

Gylne minner fra en hunds hverdag - Anne-Lise Boge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
6,58 MB
FILNAVN
Gylne minner fra en hunds hverdag.pdf
ISBN
8617947952910

BESKRIVELSE

Forfatteren Anne-Lise Boge var i mange år aktiv i hundemiljøet. Hun eide flere golden retrievere, og hun elsket dem alle. I denne boka gir hun oss et levende bilde av hvordan hverdagene arter seg med en hund i huset, men også av det spennende, hektiske - og av og til frustrerende - livet på hundeutstillinger.Boka er en kjærlighetserklæring til alle våre firbente venner, representert ved Tajo, Tajana og Lotcheck. Mange hundeeiere vil nok kjenne seg igjen, og de som lurer på hvordan det er å ha hund, vil finne noe av svaret her. Varme, klokskap og humor går som en rød tråd gjennom denne boken, men først og fremst viser den hvor tette båndene mellom hund og menneske kan bli.

I denne boka gir hun oss et levende bilde av hvordan hverdagene arter seg med en hund i huset, men også av det spennende, hektiske - og av og til frustrerende - livet på hundeutstillinger. Kjøp Gylne minner fra en hunds hverdag fra Bokklubber Forfatteren Anne-Lise Boge var i mange år aktiv i hundemiljøet. Hun eide flere golden retrievere, og hun elsket dem alle.

Liv Anine Imset, Roar Lundby og Hans Ole Solberg. Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER