Eventyr i det fjerne østen

Eventyr i det fjerne østen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Eventyr i det fjerne østen.pdf
ISBN
4177599104462

BESKRIVELSE

Mange av våre venner fra Andeby er reisevante, og både Donald og guttene, Skrue og Mikke har besøkt Asia mer enn én gang. Felles for turene er at de aldri går helt etter planen. Som da Donald reiser tilbake til det gamle Kina for å spore opp en krukke for en krevende Skrue, mens Skrue på sin side lar seg lokke til Det fjerne østen i jakten på en fristende skatt - ikke bare én, men tre ganger. Senere tar han turen til Tibet for å lære teletransportens hemmeligheter. Åndens makt over materien interesserer også Mikke, som reiser samme vei. Donald og guttene drar til Japan for å ordne opp i en gammel konflikt mellom naturånder, og noen hundre år tidligere havner en ane av Donald midt i en maktkamp mellom japanske krigsherrer. Alt dette og mye mer har du i vente når du blir med andebygjengen østover! 512 sider østakulær moro!

århundre og gjorde Manila til sentrum for all aktivitet i Det fjerne østen. Etter spanjolenes dominans over landet, kom amerikanerne og var der til 1946. Eventyret starter i det fjerne Østen hvor Gwendoline leter etter sin forsvunne far.

I selskap med venninnen Beth og den selvbevisste eventyreren Willard trosser trioen jungelens farer til de oppdager den hemmelige byen Yik Yak og fengsles av dens armé av krigerske amasoner. Lærkledde, supersexy sådanne.

RELATERTE BØKER