En ny start

En ny start - Berit Nordstrand, Ulrik Wisløff | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Nordstrand, Ulrik Wisløff
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
En ny start.pdf
ISBN
9551046009906

BESKRIVELSE

Få mer energi, føl deg bedre og lev et bedre liv! Følg Berits og Ulriks kostholds- og mosjonsråd og få EN NY START. En ny positiv start. En.ny start er en bok for deg som lyst til å bevege deg, mosjonere og endre ditt kosthold. På samme måte som i Berits bestselgende bok 12 uker til et sunnere liv og smalere midje, lager boken en plan for tolv ukers endring av livet ditt. For hver uke får du nye mosjonsråd fra Ulrik og kostholdsråd fra Berit. Det som skal til er mer bevegelse i hverdagen, noen faste treningstider i uken, til kondisjonstrening og enkel styrketrening. Endrer du samtidig kostholdet til enda mer smakfull mat og kutter ut noen ernæringsfattige ingredienser, oppnår du raskt helsegevinster og større livsglede. Berit og Ulrik formidler sine råd på en enkel måte. Samtidig er alle rådene basert på medisinsk forskning. 12 uker til et sunnere liv og smalere midje er til nå trykket i over 60 000 eksemplarer. Alle Berits utgivelser har ligget på bestselgerlistene. Berit Nordstrand er lege, hun er spesialist i avhengighetsmedisin, farmakolog og kognitiv terapeut, i tillegg til å være seksbarnsmor, kostholdsekspert, livsnyter og forfatter. Ulrik Wisløff er professor i fysiologi ved NTNU og spesialist på trening og fysisk aktivitet.

Av og til må man rett og slett begynne på nytt. Få en ny start med blanke ark.

Vi gjør nettet nyttigere! Har du meldt deg på nettkurset «Ny Start med Berit Nordstrand»? Her er noen matvarer hun anbefaler du har i huset. Berit Nordstrands metode baserer seg først og fremst på rene råvarer som du kan finne i helt vanlige butikker, men noen få råvarer må du til velutstyrte kjedebutikker, helsekost- eller nettbutikker for å få tak i. En ny start er en norsk realityserie som gikk på TVNorge i 2013.Konseptet gikk ut på at aerobicinstruktør Kari Jaquesson skulle hjelpe en gruppe på ti sykelige overvektige til å legge om livsstilen for å kunne gå ned i vekt.

RELATERTE BØKER