Dewey

Dewey - Vicki Myron | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vicki Myron
DIMENSJON
8,40 MB
FILNAVN
Dewey.pdf
ISBN
9936556813931

BESKRIVELSE

Historien om hvordan en liten katt forandret et bibliotek totalt, reddet en vanlig amerikansk småby og til slutt ble verdensberømt.Deweys historie begynner en bitende kald natt da noen dytter den få uker gamle kattungen ned i kassen for returbøker på biblioteket i Spencer. Der ble han funnet neste morgen av biblioteksjefen, Vicki Myron, en alenemor som hadde overlevd tapet av familiegården, brystkreft og en alkoholisert ektemann. Dewey sjarmerte henne og resten av staben i senk ved å stable seg på bena og stavre på forfrosne poter bort til hver enkelt og dytte forsiktig til dem som takk for hjelpen. I løpet av de neste nitten årene sluttet han aldri å sjarmere hele Spencers befolkning med sin entusiasme og vennlighet - og ikke minst hans sjette sans når det gjaldt hvem som til enhver tid trengte ham mest.

Det er opp til læreren å formidle erfaringer som fremmer positive og ønskelige erfaringer i fremtiden (Dewey, 1974, s. 38-41). John Dewey was born in Burlington, Vermont, on October 20, 1859.

Norsk WebDewey gir ny funksjonalitet […] John Dewey, född 20 oktober 1859 i Burlington i Vermont, död 1 juni 1952 i New York i New York, var en amerikansk filosof, psykolog och pedagog ().. John Dewey är framför allt känd som en av pragmatismens frontalfigurer.

RELATERTE BØKER