De siste vitnene

De siste vitnene - Svetlana Aleksijevitsj | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svetlana Aleksijevitsj
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
De siste vitnene.pdf
ISBN
7419291173055

BESKRIVELSE

Nobelprisen i litteratur 2015! Førti år etter annen verdenskrig oppsøker Svetlana Aleksijevitsj kvinner og menn som ved krigens utbrudd i Sovjetunionen bare var barn. Hun ber dem minnes årene med krig - og de forteller ... at de sprang ut for å omfavne de tyske soldatene ettersom de trodde at det var deres egne pappaer som kom hjem - de hadde bare sett dem i uniform ... at de var så sultne at de slikket kjelene til lukten var borte ... at naboens hund satt og gråt i ruinene ... Boka inneholder hundre fortellinger om barn i krig fra vinneren av Nobelprisen i litteratur 2015. «Barnas vitnemål er fullt overførbare til det som nye generasjoner i dag tvinges til å lide seg gjennom i krigens Syria, Afghanistan og Iran.» Dagens Nyheter

Innbundet Bokmål Skip to ... Hun ber dem minnes årene med krig - og de forteller ...

Kontakt oss; Ofte stilte spørsmål; Sikkerhet og personvern ... Kjøp De siste vitnene på Kelkoo. Sammenlign tilbud på De siste vitnene i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. De siste vitnene Svetlana Aleksijevitsj (Pocket) Tips en venn 172 kr Antall .

RELATERTE BØKER