Jerusalem

Jerusalem - Selma Lagerlöf | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selma Lagerlöf
DIMENSJON
10,67 MB
FILNAVN
Jerusalem.pdf
ISBN
8704194331665

BESKRIVELSE

Gjennom hele dette mektige verket om dalabøndenes skjebne strømmer historien om Ingmar-slekten, og Gertruds sorg og uro. En mektig og dramatisk historie - en av nobelprisvinneren Lagerlöfs mest avholdte bøker. I sin sorg over Ingmar Ingmarssons svik lar Gertrud seg lokke med på den store reisen til Jerusalem. Det har en tid gått en voldsom vekkelse over bygda i Dalarne. Brennende drømmer om å bo og virke i Jesu eget land får mange til å bryte opp og begi seg ut på den farefulle ferden til et land der knapt noe er slik de drømte om.

A city of tradition, religion, and history, but also, increasingly, of modern culture and heritage, it is a city with so much to offer that you could spend years here and still not see everything. 1 Apostlene satt i Jerusalem / og biet på Herrens time, / for øret da brått det ringet dem / som tusene klokker kime.. 2 Det rørte dem alle så underlig, / det var ikke før opplevet; / der taltes om dem i himmerik, / der ble deres navne skrevet..

Find what to do today, this weekend, or in June. We have reviews of the best places to see in Jerusalem.

RELATERTE BØKER