Den siste pilegrimen

Den siste pilegrimen - Gard Sveen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gard Sveen
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Den siste pilegrimen.pdf
ISBN
6021658304128

BESKRIVELSE

Den siste pilegrimen er starten på en ny krimserie med politimannen Tommy Bergmann i hovedrollen. Hjemmehjelpen ser at noe er galt da hun ankommer villaen i Holmenkollen. Porten er åpen. Hunden bjeffer ikke. Carl Oscar Krogh svarer ikke. Hun finner både hunden og eieren død. Få uker tidligere blir det funnet beinrester i Nordmarka, trolig fra krigens dager. Tommy Bergmann, en sta og egenrådig politietterforsker, trosser politiledelsen og søker etter sammenheng mellom drapet på Krogh og skjelettfunnet. Jakten på Carl Oscar Kroghs morder blir et kappløp med tiden. I en labyrint av myter og løgn ledes Tommy Bergmann tilbake til en krig der sporene snart er visket ut, til en tid da sannheten var det første offeret, kjærligheten en slagmark og overlevelse den eneste æren.Dokumentarfilm tegner et nytt bilde av omstendighetene rundt dødsfallet til Ole Paus' onkel, motstandsmannen og krigshelten Kai Holst.NRK1 sender dokumentarfilmen «Mysteriet Holst» 1. påskedag. Den handler om omstendighetene rundt dødsfallet til den kjente motstandsmannen, Kai Holst. Gard Sveens bok «Den siste pilegrimen» kretser rundt akkurat dette mysteriet.

Hun finner både hunden og eieren drept. Carl Oscar Krogh var en av de store motstandskjemperne under krigen. Nice Nordic dining! Restaurant Pilegrimen er en a la carte restaurant med en spennende og velsmakende skandinavisk meny.

Hjemmehjelpen ser at noe er galt da hun ankommer villaen i Holmenkollen. Den siste pilegrimen er starten på en ny krimserie med politimannen Tommy Bergmann i hovedrollen. Hjemmehjelpen ser at noe er galt da hun ankommer villaen i Holmenkollen.

RELATERTE BØKER